Selasa, 17 November 2009

Komen Pengguna Sabun Taharah

Untuk pengetahuan pembaca, di sini saya catatkan beberapa komen pengguna berkenaan kesan sabun taharah kepada mereka:

1. Pn. Nik Za (bukan nama sebenar), Semenyih: "sabun taharah sangat baik dan berkesan kepada kulit anak saya. Sebelum ini anak saya mengalami beberapa biji ketuat di lehernya, tetapi apabila saya menggunakan sabun taharah setiap kali mandi.. Alhamdulillah kulit anak saya telah sembuh".

2. Pn. Ashimah, Seremban: " kulit anak bongsu saya (Fatin) berumur 2 tahun, sangat sensitif. Jika digigit nyamuk, kulit dia akan bengkak-bengkak dan kemerah-merahan. Bila digaru akan berair pula. Masalah ini dapat diatasi apabila saya diperkenalkan dengan sabun taharah oleh seorang kenalan saya. Pada mulanya saya kurang percaya, tetapi apabila saya menggunakan sabun taharah setiap hari..alhamdulillah anak saya tidak berkudis lagi. Baunya pun harum".

3. Adik Is..(remaja lelaki ting.2): "saya mempunyai masalah jerawat di bahagian belakang badan saya serta berjerawat di pipi. Dah banyak produk saya cuba, namun tidak juga berhasil. Tetapi, semenjak emak menyuruh saya mencuba sabun taharah, masalah jerawat saya telah berkurangan. Jerawat di belakang badan semuanya telah hilang. Kesannya dapat dilihat dalam masa 2 hari saya menggunakannya. Jerawat yang kemerah-merahan telah beransur kering dan tidak gatal lagi. Kini saya terus mengamalkan penggunaan sabun taharah. Lagipun harganya bukan mahal sangat".

4. Kak Normah: "sejak akak menggunakan sabun taharah ini, kesan-kesan gelap di leher dan bawah lengan akak dah hilang. Akak tak perlu lagi membeli produk-produk yang mahal, kerana dengan Taharahpun dah berkesan".

5. Kak Anis: "cuba lihat kulit muka kak Anis sekarang. Dah berubahkan, licin dan cerah. Jerawatpun tak dapat nak singgah. Akak akan sentiasa menggunakan Taharah. Harganya murah dibanding dengan sabun yang sama kategori dengannya".

6. Cikgu Saadah: " di rumah saya sentiasa ada sabun taharah. Kawasan perumahan saya ini terdapat banyak anjing liar. Jadi saya gunakannya untuk tujuan bersamak. Manalah tahu kalau anjing tu singgah kat pagar rumah kita atau tanaman kita yang ditanam di luar rumah tu. Untuk menghindari perasaan was-was saya samaklah mana yang patut". (Betul jugakan pendapat Cikgu ni).

Kesimpulannya: Sabun Taharah boleh digunakan untuk pelbagai cara. Jika betul caranya dapatlah hasil seperti mana yang kita kehendaki.

"CUBA DULU BARU TAHU".


Tiada ulasan:

Catat Ulasan